VARAA OSASTO

1. VALITSE SOPIVA OSASTOPAKETTI

Älykkäiden osastoratkaisujemme periaate on, että näytteille asettamisen tulisi olla helppoa, hauskaa ja tehokasta. Kun varaat meiltä osaston, se odottaa sinua valmiiksi pystytettynä, kun saavut paikalle. Voit keskittyä tekemään sitä, mitä olet tullut näytteilleasettajana tekemään – ­ kauppoja! Meillä on kaksi eri pystytysvaihtoehtoa eri budjeteille ja eri tarkoituksiin. Onko sinulla oma idea osallistumistavaksi? Ota meihin yhteyttä ja tehdään yhdessä yrityksesi näköinen osasto.

Vakio-osasto

OSASTOT VÄHINTÄÄN 6 M2
Vakio-osasto on sopiva valinta, kun haluat kompaktin osaston, joka voidaan räätälöidä tarpeisiisi. Koot vaihtelevat 6 neliömetristä 36 neliömetriin. Mitä se sisältää?
  • Lattia-alan
  • Valkoiset seinät
  • Maton
  • Sähkönsyötön 230 V
  • 1 kohdevalo/4m2
  • Kaksi tuolia
  • Pöydän
  • Siivouksen

MAKSIMOI NÄKYVYYTESI DIGITAALISELLA MARKKINOINTIPAKETILLA

2. VALITSE MARKKINOINTIPAKETTI

EasyGo on markkinointipaketti, joka hyödyntää viimeisintä digitaalisen markkinoinnin teknologiaa. Lisää näkyvyyttäsi ja maksimoi hyötysi. Valitse kolmesta paketistamme sinulle sopivin:
Afbeelding1.png

GOLEADS

Maksimoi liidien määrän ja syventää asiakassuhdetta.
Afbeelding2.png

GOPLUS

Maksimoi liidien määrän ja lisää verkkonäkyvyyttä.
Afbeelding3.png

GOPREMIUM

Maksimoi liidien määrän ja brändin näkyvyyden sekä tapahtumapaikalla että verkossa.
INVESTOI BRÄNDISI EROTTUVUUTEEN JA MAKSIMOI NÄKYVYYTESI
3. VALITSE SPONSOROINTIPAKETTI
Voit lisätä näkyvyyttäsi näytteilleasettajana usein eri tavoin. Voit esimerkiksi sponsoroida kokonaista lavaa tai vierailijoiden korttinauhoja. Tai miksipä et painattaisi yrityksesi ydinviestiä peileihin wc-tiloissa?
Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat – Lähetä meille oma ideasi tai ota yhteyttä, ja voimme pohtia yhdessä parasta ratkaisua tarpeisiisi. Huomaathan, että yhteistyömahdollisuudet ovat eksklusiivisia ja parhaat tilaisuudet viedään päältä – toimi siis nopeasti!
OTA YHTEYTTÄ
Haluatko keskustella lisää räätälöidystä ratkaisusta? Lähetä meille viestiä, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.