LÖYDÄ PAKKAUSALAN TULEVAISUUS

Empack tuo yhteen koko pakkausalan aina toimittajista ja valmistajista suunnittelijoihin ja päättäjiin. Innovaatioihin, kestävyyteen ja uraauurtaviin ratkaisuihin keskittyvän tapahtuman päämääränä on edistää pakkausalaa Pohjoismaissa. Empack Tampere -messut tarjoavat paraatipaikan alan toimijoille, ja tapahtuman laaja näyttelytila esittelee pakkausalan uusimmat tuotteet, palvelut ja teknologiat. Osallistujilla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua laajaan valikoimaan alan johtavien toimittajien ja valmistajien ratkaisuja. Tapahtumassa painottuvat alan innovaatiot, ja mullistavat, pakkausalan tulevaisuutta muokkaavat teknologiat, kuten ympäristöystävälliset materiaalit ja älypakkaukset, ovat vahvasti esillä.

MEISTÄ

15 VUODEN KOKEMUS ALALTA – EMPACKIN TARINA

Vuodesta 2012 Empack on tuonut pakkausalan toimijat Suomeen ­– Olemme ylpeitä, että voimme koota koko pakkausalan saman katon alle, sillä ymmärrämme, kuinka tärkeää ajatustenvaihto kasvotusten on. Siksi haluammekin olla ykkösvaihtoehtosi, kun haluat tavata muita sektorin toimijoita ja kuulla alan uutiset, uusimmat trendit ja kuumimmat innovaatiot. Tampereella järjestettävän Empack-tapahtuman konsepti on yksinkertainen: kutsumme pakkausalan ammattilaiset aina tärkeimmistä toimittajista start-upeihin keskustelemaan keskeisistä aiheista ja alan haasteista kahden päivän ajaksi. Osallistujat ovat laaja kattaus asiantuntijoita, vaikuttajia, trendianalyytikkoja ja kansainvälisiä alan ammattilaisia, minkä ansiosta Empack on juuri oikea paikka löytää ratkaisu pakkausalan haasteisiisi.

Euroopan SUURIN PAKKAUSMESSUJEN VERKOSTO

Empackin portfolioon kuuluu maailman johtavia pakkausalan tapahtumia. Me kehitämme konseptia jatkuvasti varmistaaksemme sen ajankohtaisuuden ja seuraamme tarkasti alan kehitystä. Maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta osaamme viedä toimintaamme oikeaan suuntaan ja olemme perillä kansainvälisten markkinoiden tilanteesta. Kiinnostaako kansainvälinen laajentuminen tai ulkomainen tarjonta? Käy kotisivuillamme ja lue lisää globaalista verkostostamme.
Empack Europe
Empack Tampere

VIERAILE EMPACK TAMPERE -TAPAHTUMASSA

Easyfairs on vakiinnuttanut asemansa pakkausalan voimatekijänä Euroopassa, ja sen portfolioon kuuluvat sellaiset brändit kuin Empack, Packaging Innovation, PentAwards, London Packaging Week ja Paris Packaging Week Olemme ylpeitä voidessamme esitellä valtavan määrän alan asiantuntijuutta ja tietoa Pohjoismaissa samalla vahvistaen sitoutustamme innovaatioon ja kestävään kehitykseen pakkausalalla. Suureksi iloksemme voimme taas tuoda Empack-tapahtuman Tampereelle ja edistää positiivista muutosta pakkausalalla nostamalla esiin kestävän kehityksen ratkaisuja ja uraauurtavia teknologioita.

VASTUULLISUUS

Easyfairs Nordicin vahva sitoutuminen vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen näkyy Empack Tampere -tapahtuman panostuksessa ympäristöystävällisyyteen. Asiantuntijat, ajatusjohtajat ja käytännön ammattilaiset keskustelevat aiheesta paikan päällä ja esittelevät kestäviä pakkausratkaisuja, jotka viitoittavat tietä vihreämpään tulevaisuuteen. Tämän lisäksi tapahtuma tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia verkostoitumiseen, tapaamisiin kollegoiden kanssa, arvokkaiden liikesuhteiden solmimiseen ja ajatustenvaihtoon muiden alan ammattilaisten kanssa.
Easyfairs ESG

Yhdessä Tukholman kanssa! Empack Tampere on edustettuna Pohjoismaissa. Katso alta, jos haluat lisätietoja Empackista Tukholmasta

SEMINAAREJA & LAADUKASTA SISÄLTÖÄ

Empack Tampere tarjoaa monipuolisen seminaarinohjelman, jonka painopiste on innovaatiot, tulevaisuus ja haasteet. Kysyimme yhteisöltämme, mitä he haluaisivat nähdä Empack Tampere -tapahtumassa.
Empack Tampere

Kuule uusimmat uutiset

Osallistujille lähetetään sähköpostilla kutsu rekisteröityä tapahtumaan heti, kun rekisteröinti aukeaa. Lähetämme sinulle myös tietoa uusista puhujista, näytteilleasettajista ja seminaareista, jotta voit suunnitella vierailusi etukäteen ja saada parhaan mahdollisen messukokemuksen.